Badkamerspiegel promo

Badkamerspiegel met verlichting én verwarming, LED badkamerspiegel (H1)

Je ziet ze tegenwoordig in alle tijdschriften, programma's en showrooms. Mooie ronde- of ovaal/ elipsvormige spiegels met verlichting. Waanzinnig mooi én superhandig boven je wastafel. Veel van deze spiegels hebben een mooie sfeerverlichting rondom. De spiegels van F2C zijn sfeermakers én hebben daarnaast een uitstekende functionaliteit doordat het licht ook naar je toekomt. Handig met scheren en make-up. O ja, onze spiegels zijn ook verwarmd!

Badkamerspiegel, sfeer en functionaliteit inclusief (H2)

Een badkamerspiegel met functionele verlichting én verwarming. Belangrijk? De dames onder ons zullen dit zeker beamen, want doe maar eens je make-up bij slecht licht. Voor de heren onder ons, probeer maar eens te scheren bij slecht licht of een beslagen spiegel. Deze spiegeltrend heeft uiteraard gelijke tred gehouden met de ontwikkeling van LED verlichting. Verlichting die vandaag de dag allerlei ronde bochten en andere organische vormen kan volgen. Was in het begin LED nog koud en kil licht, tegenwoordig kun je met een druk op de knop de warmte van het licht bijsturen en zelfs van kleur laten veranderen. De ronde trend van deze spiegels is een welkome aanvulling op alles wat hoekig en recht is in de gemiddelde badkamer. Je zult zien dat alleen al het ophangen van een ronde, ovale of elipsvormige spiegel in jouw badkamer wonderen doet! Uiteraard, wanneer bijvoorbeeld je een brede wastafelmeubel hebt en je wilt de breedte accentueren, dan kun je ook voor één rechthoekige spiegel gaan. Twee losse spiegels kan ook. Elk in het hart van de kraan/ wastafel combinatie. F2C levert vele spiegels in vele varianten. Allemaal met LED verlichting én verwarming, waardoor spiegels niet meer beslaan. De verlichting kun je instellen in de juiste warmte, soms ook in een andere kleur. De verlichting komt je tegemoet doordat het glas aan de randen wit gezandstraald is. Laat dus wel licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Een enkele spiegel heeft daarnaast ook verlichting rondom, waardoor er een mooie gloed ontstaat op de achterwand. Deze laatste categorie spiegels kenmerken zich doordat ze geen aluminium frame rondom hebben.

Badkamerspiegels van F2C, échte blikvangers voor de beste prijs. (H3)

Badkamerspiegels komen in vele kleuren en geuren. Rond, rechthoekig, ovaal, met of zonder frame. Indirect licht, dus licht weerkaatsend op de achterwand, of juist licht direct naar voren. Sfeervol versus functioneel. De spiegels van F2C zijn beide. Dankzij het uitgekiende design van al onze spiegels en led-verlichting dat in warmte kan variëren, alsmede in lichtsterkte. Onze spiegels komen ook met een anti-condens functie, waardoor de spiegels niet beslaan. Met of zonder aluminium frame, met een mooie strakke gezandstraalde ronde rand of juist met een speels 'halve maan' ontwerp. De luxe uitstraling van al onze spiegels wordt gecomplementeerd door soft (multi) touch bediening op het glas, waardoor jij met een paar klikken sfeer en functionaliteit aanpast aan jouw behoefte van de dag. Een enkele klik, en je bepaalt de warmte van het licht. En met je vinger langer op diezelfde 'knop' de lichtsterkte. Onze ronde en rechthoekige spiegels zijn leverbaar in verschillende formaten. Een ronde spiegel van 60cm (ook zeer geschikt in een toilet) of juist wat ruimer van 80 cm? Prachtig in harmonie boven een wastafelmeubel van 90 of 100cm. De rechthoekige spiegels in formaten van 90cm, 110cm tot wel 150cm! Mooi in lijn met badkamermeubels van 90cm tot 160cm breed. Deze spiegels zijn 70cm hoog, wat heel gangbaar is. Verder hebben onze spiegels een IP44 rating , wat wil zeggen dat ze goed bestand zijn tegen vocht- en zelfs spatwater. Wel zo geruststellend en veilig. Ook zijn onze spiegels kopervrij, beter voor het milieu, want veel duurzamer! De slijtvastheid, hechting en corrosie weerstand van een kopervrije spiegel is veel beter dan die van een gewone zilveren spiegel. Ook is de reflectie van een kopervrije spiegel hoger. De spiegels van F2C komen dan ook met 5 jaar garantie. Gegarandeerd. In onze F2C Experience Center hebben wij vele modellen hangen, en ook veel spiegels op voorraad. Dus meteen meenemen. Kom gezellig eens langs, en verbaas je over de mooie kwalitatieve uitstraling van onze spiegels. Voor een prijs die je nergens anders vindt! In ons Experience Center vindt je naast spiegels ook vele andere mooie benodigdheden voor jouw badkamer, toilet en keuken. Alles geleverd direct vanuit de fabrieken!